Skal du have et nyt badeværelse? Vi klarer opgaven for dig!

Har du længe gået med ønsket om at få et helt nyt badeværelse og mere velvære? Så er tiden måske inde til det nu. Ved Brodersen Entreprise v/Kasper Brodersen kan vi hjælpe. Vores murerfirma er beliggende i Haslev, men vi kører gerne ud til kunder i Næstved og på resten af Sjælland.

Vi er et murerfirma med mange års erfaring. Med tiden har vi både sørget for renovering af badeværelse, ombygning af badeværelse og meget mere. Det betyder, at vi også kan hjælpe dig med at lave dit drømmebadeværelse.

​Professionel rådgivning ved nyt badeværelse

Skal du have lavet et helt nyt bad? Så skal du ikke tøve med at forhøre dig hos os. Vi står klar til at hjælpe i det øjeblik, du får en idé til badeværelsesrenovering. 

Vi sørger for at rådgive dig fra start til slut og tilpasser badeværelset efter dine behov og din stil.​

Vi tilbyder:

  • ​Mange års erfaring i branchen
  • ​Murerarbejde i høj kvalitet
  • ​Et bredt udvalg af baderumsmøbler, armaturer og fliser​

Hvad koster et nyt badeværelse?

Det er generelt de færreste, der ikke er interesserede i at kende den endelige pris på f.eks. et helt nyt badeværelse. Dog er der flere faktorer, der spiller ind, når vi skal beregne en pris.

Vores priser kommer f.eks. an på de materialer, du vælger undervejs. Derudover ligger der en masse arbejdstimer i projektet, som også skal medregnes. Sidst, men ikke mindst, afhænger prisen også af kvadratmeter (m2) – altså hvorvidt der er tale om et lille eller stort badeværelse.

Brug for inspiration?

Hos os kan du dog forvente en fair og billig pris på renovering af badeværelse. Vi garanterer, at kvaliteten er i top og prisen i bund. Er du interesseret i at blive inspireret til valg af badeværelse eller indretning, så vejleder vi dig også gerne omkring dette.​

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse?

Hvis du har spørgsmål til vores materiale eller allerede nu ønsker et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse, så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt. Kontakt os på telefon 22 47 86 27, eller skriv en e-mail til info@brodersenentreprise.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med nyt badeværelse!

Indhent et

Gratis tilbud

Lad dig blive fristet, ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Send mig et gratis tilbud" når du har udfyld alle felter.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Brodersen Entreprise v/Kasper Brodersen

CVR: 43359484

Adresse:

​Tollerødvej 14

4690 Haslev

Hent rutevejledning

Tidligere kunder

CC brun A/S

Finn L og Davidsen A/S

Jersie totalbyg

Nielsens entreprise

Samt private kunder