Få professionelt anlægsarbejde lige her

Overvejer du at få hjælp til professionelt anlægsarbejde? Så er du landet det rette sted. Ved Brodersen Entreprise v/Kasper Brodersen står vi klar til at hjælpe dig. Vores virksomhed ligger i Haslev, men vi kører gerne ud til kunder i Næstved og på resten af Sjælland.

Vi hjælper med opgaver som indkørsler og belægning. Det kan f.eks. være, at du har en indkørsel, der trænger til en grundig fornyelse. Her sørger vi for brolægningen, så du får den flisebelægning i din indkørsel, du drømmer om.

​Anlægsarbejde i høj kvalitet

Generelt kan anlægsarbejde gøre underværker, uanset om det er i indkørslen, haven, parken eller et helt andet sted. Hos os er du garanteret et flot resultat, uanset hvilket belægningsarbejde det drejer sig om. Vi tilbyder en høj kvalitet, og vi løser også opgaverne til tiden.​

Vi tilbyder:

  • Alle former for belægningsarbejde
  • ​Høj kvalitet hele vejen igennem processen
  • Professionel rådgivning​

Priser på anlægsarbejde

Vores priser på anlægsarbejde afhænger af flere faktorer. Først og fremmest kan der være stor forskel på priserne på de materialer, du vælger. Derudover afhænger det af kvadratmeter samt timepris. Før vi kan give dig en endelig pris, vil vi i første omgang sende en brolægger ud og vurdere opgavens omfang.

Når vi har vurderet opgaven, sørger vi efterfølgende for at give dig et skræddersyet tilbud, som du enten kan takke ja eller nej til. For os er det vigtigt, at din stil og dine behov bliver drøftet, før vi kan give en pris på vores anlægsarbejde.

Der kan desuden være forskellige priser, alt efter om det er mindre stier, havegange, terrasser eller større indkørsler, vi skal lave. Uanset hvilken opgave vi påtager os, får du høj kvalitet hele vejen igennem. Ønsker du en billig pris, kan vi genbruge den eksisterende belægning.​

Mangler du flere informationer? Kontakt os

​Hvis du mangler yderligere informationer om vores arbejde, priser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder dig et uforpligtende konsulentbesøg med professionel rådgivning.

Ring til os på telefon 22 47 86 27, eller skriv en e-mail til info@brodersenentreprise.dk for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit anlægsarbejde!

Indhent et

Gratis tilbud

Lad dig blive fristet, ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Send mig et gratis tilbud" når du har udfyld alle felter.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Brodersen Entreprise v/Kasper Brodersen

CVR: 43359484

Adresse:

​Tollerødvej 14

4690 Haslev

Hent rutevejledning

Tidligere kunder

CC brun A/S

Finn L og Davidsen A/S

Jersie totalbyg

Nielsens entreprise

Samt private kunder